Président Brie wit stokbrood rauwe ham kaviaar van aubergine champignons rucola 1 el witte wijnazijn 4 el olijfolie
Catherine
president-brie-catherine

Ingrediënten

  • Président Brie
  • wit stokbrood
    • rauwe ham
    • kaviaar van aubergine
    • verse champignons
    • rucola
    • 1 el witte wijnazijn
    • 4 el olijfolie

Bereiding

Een topper en smaakbom onder de verrassende broodjes Plezier. Besmeer een stuk knapperig stokbrood met kaviaar van aubergine, beleg afwisselend met Président Brie en rauwe ham. Verdeel de gebakken champignons over het broodje en werk af met rucola. Om je vingers bij af te likken!

Tip

Bak de champignons gaar in olijfolie. Kruid af met peper en zout en voeg wat witte wijnazijn toe. Laat afkoelen.

De ‘kaviaar’ van aubergine is kant-en-klaar te koop in de winkel of zelf te maken. Maak hiervoor inkervingen in de aubergine en gaar in een voorverwarmde oven van 180°C. (± 45 minuten). Laat afkoelen, haal het vruchtvlees eruit en mix fijn. Voeg al mixend een scheut olijfolie toe. Kruid met peper en zout.

Président plezierkaas
gebruikt in dit recept